Ga naar hoofdinhoud
Professioneel reinigingsmiddel
Voor hout en kunststof
Dagelijkse verzending

Over Kiva

KIVA is een producent van gevelreinigers voor verschillende ondergronden. Wij hebben als doel om gevelbekleding in het algemeen te promoten, met name omdat er de afgelopen jaren veel duurzamer gebouwd is en daarbij veel meer houten gevelbekleding en kunststof gevelbekleding is gebruikt. Met name voor deze gevels is het ontzettend belangrijk om periodiek de gevel schoon te maken. Na het veelvuldig testen van de producten worden de gevelreinigers van KIVA gebruikt door professionele schoonmaakbedrijven én is het nu ook beschikbaar voor de consument. Hiermee is Kiva de enige professionele gevelreiniger die verkrijgbaar is voor zowel consumenten als voor de zakelijke markt.

Wij hebben drie professionele gevelreinigers op de markt gebracht en die zijn bij geselecteerde verkooppunten te verkrijgen. Naast dat onze professionele gevelreinigers te vinden zijn bij geselecteerde verkooppunten zijn wij ook bereikbaar voor advies met betrekking tot het reinigen van gevelbekleding. Samen met onze KIVA partners hebben wij alle kennis in huis om u te helpen bij het schoonmaken van uw gevel.

Informatie over kunststof gevelbekleding reinigen of houten gevelbekleding reinigen kunt u ook vinden in ons blog. Wij voegen met enige regelmaat informatie toe over hoe u zelf gevels kan reinigen met behulp van de beste gevelreiniger: KIVA!

blank